Skip to main content

Lager Onderwijs

We werken met jou, voor jou.

Lager onderwijs

Voorbereiding op secundair onderwijs

De overgang van het lager naar het secundair onderwijs is niet te onderschatten. Je komt in een volledig andere omgeving terecht met heel wat nieuwe vakken en telkens een andere leerkracht. Studeren wordt nu plots belangrijker dan in het lager onderwijs. Het is dus goed om te leren hoe je grotere hoeveelheden leerstof met de juiste studiemethode kan verwerken. SKOLAE helpt je graag bij het voorbereiden op deze belangrijke stap. We bekijken samen hoe je het best leerstof van het eerste middelbaar instudeert, hoe je een goede samenvatting maakt en hoe je een weekplanning opstelt.

Huiswerkbegeleiding

Voel je je als ouder soms ongemakkelijk omdat je je kind niet genoeg ondersteuning kan bieden bij het begeleiden van het schoolwerk van uw zoon of dochter. Wij kunnen deze taak grotendeels van u overnemen door huiswerkbegeleiding aan te bieden. Dat houdt in dat we uw kind helpen bij het maken van huiswerk, een goeie studiemethode aanleren en wero, woordjes Frans, spellingsregels etc. helpen instuderen.

Studiebegeleiding

Weet je niet goed hoe je een goede planning opstelt? Heb je last van uitstelgedrag? Vraag je je af of je wel op de juiste manier studeert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We helpen je een persoonlijke studiemethode ontwikkelen en zo stomen we je klaar om zelfstandig te kunnen studeren.

Bijles Frans

Parlez-vous fran├žais? Of heb je hier toch wat moeite mee? Dan helpen we je graag bij het instuderen van woordenschat en grammatica. Zo kan je onder begeleiding de oefeningen van in de klas opnieuw maken of nieuwe oefeningen voorgeschoteld krijgen. Ook bieden we hulp bij uitspraak, het schrijven van een tekst, begrijpend lezen en luisteren.

Bijles wiskunde

Heb je het gevoel dat je niet mee kunt in de wiskundeles en wil je hier iets aan veranderen? Dan kan je bij ons terecht voor meer uitleg bij zowel theorie als oefeningen. We helpen bij het herbekijken van gemaakte oefeningen en bieden ook nieuwe oefeningen aan, aangepast aan jouw niveau.